Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig, jag hade fel

Uppträder som en amatör idag
bara för att du ber mig att säga saker
inom vänskapens gränser
så jag misshandlar mina sociala timmar
för att skapa den rättvisa
som du inbillar dig ha rätt till
gällande mitt liv.
Så vad är det du återvänder
för att höra
som du missat lyssna på
andra gånger
min gråzon tillhör mig det borde du veta.
Mina händer värker i ditt sällskap
för mina fingrar
vill skriva dig till ett avslutat kapitel
för du drar ner mig
med att komma hit med dina lögner.
Fantombilden av en riktig vän
instämmer inte med dig
så du är oskyldig
och ger mig dygnetrunt- tandvärk
i den ordinära verkligheten.




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-30 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira