Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lärt mig

Jag har lärt mig
att det jag vill ha måste jag våga be om.

- det ställer mig själv i ett annat ljus.

Jag har lärt mig
att alla mina känslor inte är jag.

- det gör mig mindre rädd för mig själv.

Jag har lärt mig
att jag påverkar andra.

- det ger mig ett ansvar för mig själv.

Jag har lärt mig
att frihet kräver mod.

- det får mig att vilja föra min egen talan.

Jag har lärt mig
att jag besitter drömmar och längtan.

- därför måste jag börja lyssna till mig själv.

Jag har lärt mig
att jag finns.

- därför måste jag våga vara levande.





Fri vers av Hedda
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-06-13 10:50



Bookmark and Share


    Camapani
mycket värdefull riekdom du skaffat dig..fint !
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Hedda