Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem av oss är starkast?


- vill du vara den goda
den som ska rädda mig?

det kräver en motsats

annars tvingar du mig att ständigt ta strid -

detta dilemma kan du knappast vinna

jag vill att du ska gå ifrån mig
så att jag kan försvara din trovärdighet.




Fri vers av Hedda
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-06-13 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedda