Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoner som dricker te

 

det finns demoner i alla städer
det finns synder som aldrig grävts upp
dom är dolda under spåren
och bit för bit så kommer dom fram
när tågen passerar ovanför

det blir så ansträngt
när dom dricker sitt te
kastar blickar och låtsas le
flickor som suktar
pojkar som vill förlusta
äldre kvinnor som aldrig får nog

tåget lämnar aldrig staden
vi är ständigt förlorade
vi blir ständigt påminda
inget kan ta bort bilderna
bilderna från ett fördömt Alvesta




Övriga genrer av Mike
Läst 448 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-30 21:36



Bookmark and Share


  Proton
Slutet gjorde verkligen hela dikten. Det var så oväntat och på samma gång så kraftfullt, för visst finns det demoner även i Alvesta.
2008-07-03

  Burn
En härlig spännvid mellan \'det finns demoner i alla städer\' och \'äldre kvinnor som aldrig får nog\'! Ja, där ryms ju allt!:)
2008-04-03

  Lilla My* VIP
Bilder av demoner som dricker sitt röda te i tågmetropolen...knutpunkten Alvesta...av alla ställen?...flimrar förbi...Hursom är det en dikt som lockar fram leenden och det just det där ansträngda sucktande tedrickandet och i ett fördömt Alvesta som gör det:)
2008-04-02

    ej medlem längre
Underbart vacker skrivet, applåderar o bokmärker, tusen tack för läsningen!
2008-04-01

  Sareo
Gör en egen diktbok och börja med den här.
2008-03-31

    ej medlem längre
*L* Alvesta nära mina hemtrakter
Slående text
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike