Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel, spegelbild



Det är inte mina skrik,
du är rädd för
du vet varför jag skriker på dig

Det är inte mina tårar,
du är rädd för
du vet varför jag gråter

Det är inte min reaktion,
du är rädd för
du vet varför jag reagerar

du vet,
jag kan inte stoppa dina handlingar,
dina gärningar,
dina förebråelser på dig själv

du vet när du gjort fel
fel igen
och igen
men vågar inte stå för det du gjort
vågar inte lyssna på din inre röst
vågar inte se din spegelbild




Fri vers av Malin Rapp
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-06-13 13:42



Bookmark and Share


    vilsen
megajättebra !! gillar denhär dikten skarpt. gillar det sista stycket ! blir en fin avslutning på det regelbundna raderna !!
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp