Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Hrafn" betyder alltså "Korp" på fornnordiska och jag vet att det här med haikus inte är min grej så se det som ett piggt försök dagen till ära.


Sjutton stavelser till Korpfjäder

 

Hrafn flyger i skyn 

ser mot horisonten

ler mot fyrverkerier

 

 

 

GRATTIS!

på födelsedagen!

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-31 00:42



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Härligt till korpjäder
tycker jag...snygg
bild poetar du fram!!!
2008-04-01

  korpfjäder
svart som nattens år
skådande i stjärnklar natt

djupt rörd korpfjäder
2008-03-31

  Lyckohäxan Enediel
Åh fyller korpfjädern år idag?!

Så det där med haikus...det är tanken bakom dem som räknas och din tanke var fin här så den är LYSANDE!
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP