Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och när jag säger makalöst så säger jag bara halva sanningen

Tanken om dig
med minnet av ditt leende
gör den nötta kärleken så plågsamt levande

Du kanske aldrig dyker upp i detta känsloakvarium
men jag håller till godo med vad jag kan få
och i detta nu är det anonymiteten

Du har redan räddat mig från att kvävas
under en överbelastning av trista minnen
med att bara finnas till

Sanningen om oss
är idealiskt tom än så länge
fylld enbart av pärlskimrande ljus

Så sov så gott min vän
vem vet vi kanske ses
igen




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-30 23:03



Bookmark and Share


  Lars Anders Johansson
Jag tycker om den
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira