Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod




Tålamod

Är mannens bästa vän

Och värsta fiende

I sina kontakter

Med det motsatta könet…




Fri vers av LassO
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 04:47



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Det är bra med tålamod i livet
Ha inte för bråttom då kan du lätt ramla av stolen tex

Anna-Karin
2008-03-31

  anits VIP
Tålamod är det svårt
att ha ibland
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO