Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtrå, lust och timotej

 

 

lätt jag är barbent jag är smäcker som få

med rågblonda slingor - se jag dansar på tå

och jag sjunger en visa om längtan att må

men jag saknar en karl som knullar mig blå

 

över gräset i solen och min klänning är fin

min barfotadans går över ängar av lin

jag ser fåglarna snappa i luft efter bin

så slicka mig snälla - jag är ett årgångsvin

 

visst är jag vacker så skön att beskåda

min hud den är solbränd med lyster som kåda

när lusten är stor i min bild av oss båda

dominera mig ta mig över mig får du råda

 

bland smörblommor blåklockor violerna lila

en skalbagge skyndar över foten den ila

och du, du är väntad - kliv in i min mila

min kropp åh den darrar låt vår utlösning strila

 

jag är nöjd jag är barbent när jag hemåt sen går

min kropp är förlöst plockar gräs ur mitt hår

och rättar min klädsel torkar insides lår

på mitt leende syns det hur härligt jag mår

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-31 10:54



Bookmark and Share


  Blomster
En äkta Nattviolsskrivelse som får mig att rodna och tänka \"så där vill jag vara\"! Gillar även titeln skarpt!
2008-04-18

  Per Teofilusson
Det var den här scenen som saknades i Jan Troells Utvandrarepos: att Krestena spydde och födde och härja och dog fick man se. Men aldrig \"och rättar min klädsel torkar insides lår\". Det kränger kropp och svensk sommar och uppriktig vilja till osentimentalt levnadsljus. Klapp, klapp, klapp snoaklapp
2008-03-31

  Lyckohäxan Enediel
Oj oj! Du att det här var fasen både vackert, erotiskt och laddat med Nattviolsenergier till max!
Tjiiihuuuu :)
2008-03-31

    Noomi
woho.. i det gröna..
ljuvligt värre...
2008-03-31

    Ken Cassel
Fint rimmat var det där
--))

Kramar
2008-03-31

  Lejonhjärtas poesi
I sängläge nu men oj av så fel anledning nämligen influensans så mycket härligare av \"åtrå, lust och timotej\". Vilken förförisk energi!
2008-03-31

  Inkarasilas
Hehe, vafan snälla...Get down Mister, obey ya Mistress, hehe skööööööööön läsning!
2008-03-31

  stella
Hhaha, vad härligt! Mila-så fiffigt...
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol