Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valmöjligheter?

 

klamra fast och drunkna
släppa taget
och färdas på förändringarna
valmöjligheter?
knappast

det existerar inget val
bara olika grad av följsamhet

universums krafter tuggar metodiskt
som en kompressionsdriven skördetröska
skiljer agnarna från utsädet
gilla läget om du vill
eller streta
skratta mot stjärnorna skrik ut triumfen:
- jag var här!
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-31 12:21



Bookmark and Share


  aol
vacker stark poesi så sann den gick till mitt hjärta
2008-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Jag är benägen att hålla med Anakreon där.
2008-03-31

  Elaine.S VIP
Så bra diktat. Tycker mycket om. \"Gilla läget om du vill eller streta\" de orden ger mig inspiration till att streta (i positiv benämning)
2008-03-31

  © anakreon VIP
Men visar inte valet just på vilken grad av följsamhet man beslutat sig för?
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger