Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska vi betala för det här

Märker
att du rånar min kärlek på allt
och jag står och studerar ditt agerande
för jag vill hålla ryggen fri
medan du vill ha din del av kakan
och jag vill ha min

Känner värmen från metallstången
som jag lutar mig mot
och ställer dig en ljudlös fråga
om vad du skulle göra om du vore i mina kläder just nu
för då vore du halvnaken
utan ursäkter

Egentligen
hycklar vi med lojaliteten
i ett patetisk läge
där vi bägge känner
att en av oss inte kommer någon vart
om inte en tredje part blir sårad

Orden
saknar kraften att beskriva åtrån
så vi ser bara frånsidan av den
som blir till otrohet i verklighetens klor

Så vad gör vi då med känslan
som framstår som en rabiessmittad älsklingshund
som visar tänderna
när den vill bli matad




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-31 19:16



Bookmark and Share


  booster82
fint
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira