Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår för världen

Mina ögon är öppna men jag måste vara blind

Världen går under men jag gör ingenting

Lågor av hat

Aska av sorg

Ärr som aldrig bleknar

En tår som aldrig dör

Alla ni där ute jag hoppas att ni hör

Vi kan alla se men vi måste vara blinda

Varför skulle vi annars allt elände ej förhindra




Fri vers av ifoS
Läst 237 gånger
Publicerad 2008-03-31 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ifoS
ifoS