Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan du se MIG?!

Vill du se mig, så se bortom min yta och in i min själ.
Skala av mig mina lager och se mig som jag är.
Även de vackraste blommorna vissnar och dör.
Vill du röra mig, rör då mitt hjärta genom att beröra mig. Håll mig hårt men aldrig fången.
Vill du säga mig något, tala då med ditt hjärtas röst. Ty de vackraste orden kan vara de som sårar mest om innehållet saknar mening.
Vill du fånga mig, så låt mig vara fri.
Så skall jag för evigt din bli!




Fri vers av ifoS
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-11 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ifoS
ifoS