Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen kysser marken

Jag vet inte.
Men kanske.
Kanske denna gång inte blir som alla andra gånger.
Kanske denna gång när solens strålar kysser marken så bryts de inte av utav moln.
Rädslan för en okänd stig håller en tillbaka. Jag är både solen och molnet.
Men kanske denna gång.
Kanske denna gång så finns det inget moln?
Bara kyssar.
Jag vet inte.
Men kanske?




Fri vers av ifoS
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ifoS
ifoS