Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oläslig och komplicerad

Jag kan inte läsa dig.
Ena dagen är du kursiv för att i nästa vara bold.
När jag tror mig ha förstått mig på dig
Överraskar du med dubbelt avstånd.
I spänning letar jag efter det finstilta
Att finna ett mönster
En asterisk som leder in till din själ.
Men varje dag är en ny sida med nytt typsnitt.

Men det gör inget
Du kan nog inte läsa mig heller




Fri vers av ifoS
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-13 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ifoS
ifoS