Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsägelsefullt


Fråga mig inte något som du redan har
svaret på
för du vet att du redan har försatt dina chanser
Titta nu på mig när jag bara vänder dig ryggen
och
börjar att gå
för att med en sista liten vink säga i tysthet mimandes åt dig
när jag vänder mig om
som hastigast
Hej då!
Lycka till i framtiden för att sen bara vända mig om igen
och fortsätta
att gå

( ett avslut gör alltid ont i hjärtat eller så gör det inte det )

Ken Cassel
31/3-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 20:08



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja et avslut gör nog alltid ont- oavsett om det var både väntat och efterlängtat
2008-04-01

  Lyckohäxan Enediel
Avsked är och bör vara smärtsamma...på ett eller annat sätt. Antingen för att man är sur över att man har offrat tid på skräp...eller för att man inte vill ta avsked.
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel