Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

autobahn


Har drogat mina känslor alldeles för länge nu.



Då, när första vintersnön föll.


Då var det skönt, befriande.


Undrar om jag fortfarande kan känna,

om jag blundar riktigt hårt?




Men det är platt, inga berg och inga dalar.




Platt som...en gammal tysk autobahn.





Fri vers av Ivy-Jean
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-08 18:35



Bookmark and Share


    Tteresia
Snart får du lämna autobahn och börja känna dalarna och topparna igen.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean