.. synd stjärnor är så vackra; likt tystnad kontra kaos - vackra däremellan..
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. synd stjärnor är så vackra; likt tystnad kontra kaos - vackra däremellan..



Min Gåva; Synd Mörkad Synd

 

 

.. och plötsligt var de bara *en

 
när skuld dynga och skydda sig själv gör endast *en ansvarig för tvås förehavanden

grund för skrämt hjärta
 
fråga ger död
ger död
oavsett

förståelse lagar inte tillit

synd
anser jag
synd


tomhet *tystnad
större frågetecken
blir följd

synd  synd
anser jag


synd

*stjärnmärkt = synd
(fritt inlagt *ordvärde)
 
backa eller tolka *fritt ur minnet 


vet
nåt är fel
får inte röra

etiska regler ställda av etikens högste vägrare

vet det också
till slut
eller ok
jag anar mig till

filosofins psykologi av värste motståndaren för korsbefruktning

korssynd

där missade du nåt

till slut gav jag
upp
sulor är vackert mönstrade
ändå
utan granskning

maktanvändarens störste bedjare om att förstå makten

konstigt jag är förvirrad?
är säkert nåt lurt

missade livet
som *normal

syndens mästare söker syndens mysterium

pulsen ner på 65 - uppgivet

men.. 

läre sluta med *stjärnor

kan verkligen hjärtan konkret gå sönder?

(*hjärtan är knepiga)


 

*synd 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri