Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sofistikerat mummel

Inmurad självkänsla manar mig att inte bli orolig
för det finns en utväg
och jag håller hjärtat riktad mot dig
så nu finns det ingen anledning att backa
för det finns något tilltalande över situationen
och känslan i sig är så märkligt primitiv
utan att man har kontroll över den
något ljuvligt nonchalant i vetenskapen
om att när man väl blottar sina känslor
så kan man antingen bli älskad tillbaka
eller så missar den andra en helt
tänker jag
och tittar förbi dig för att se att du tittar på mig

Jag accepterar ditt leende med en nickning




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 05:09



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Låter som en
trevande ljuv start.......
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira