Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. hade aldrig ens varit och sen hade den visst, och nu är det som inte hade varit inte ens nåt som är? alltså... hur många ormar finns det? Espingar e söta, jo då :)


SenVår - vår Vår var Ej

 

 

)(

)))¤(((

för första gången

mönster uppdagat; blåögd

Inte alls - Grön Is

)))¤(((

)(

)))¤(((

men något hände

en måne tog vid - känslor

blottade Min Själ

)))¤(((

)(

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-04-01 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri