I Did It !

.. och det skrämmer.. mer än att dö.. för det var ganska lugnt när det va" />

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. är ju egentligen det enda jag gjort.. eller?


Killed it, killed it in real!!
I Did It !

.. och det skrämmer.. mer än att dö.. för det var ganska lugnt när det va


Återuppväcka Dött med Död

 

 

För enligt matematiken är (-) + (-) = +

!!! för den som behöver förnufT

 

så kan jag martyrisera vidare

vara ifred

jag med

 

för egentligen fixade du sista länken nu
"Sin Is Done - Gate One"

 

Missing One

Holy One

 

den som är "drömd"

 

 

för evigt sätta sista

 

 

Du vet jag bad dig knyta upp,

inte återförsluta

Förstå?

 

jag orkar ej

orkar

ej

 

länka....... ...... ..... .... ... .. . men det märker du snart och det är

 

0k ändå

0avsett

0-sett

0sset

0se

se

O

 

~ O ~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri