Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinder eller möjligheter

 

 

Har du tagit dig tid och funderat

över dina värderingar...

?

Hinder eller möjligheter

för människorna

omkring

dig

?




Fri vers av Madde69
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 16:39



Bookmark and Share


  LenaLisa
Ja, vi bör alla ta oss en rejäl funderare ibland över detta!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69