Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktning

 

Låt din inre kompass

bli din vägvisare

till

Närhet

                                 Värme                         Ödmjukhet

Samhörighet




Fri vers av Madde69
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-01 16:47



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett klokt val av riktning här i en fin dikt !!!
2008-07-16

  prinscess VIP
mycket vackert
2008-04-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart vackert skrivet och framför allt framställt.
Massor av applåder till dig!!/B
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69