Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjärlekens smärta

 

 

- ahh..piska mig hårdare..

- men varför då..gör det inte ont..du är ju helt blodig ?

- jomen snälla du..detta har jag ju valt..




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-01 18:07



Bookmark and Share


    Glittra G
Hahahahaha! Fan vilken klockren kommentar!
2008-04-03

  Kameleont
Japp, kristallklar....
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#