Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upon the pillow case


close.

och det var
längesen jag skrev nåt nu
jag vet inte om det är för att jag
är för tom för att nå fram till orden
eller om jag helt enkelt
inte vill känna längre
jag ser mig själv i spegeln och jag
ser ingenting
skir
genomskinlig hud och genomskinliga ögon
det finns
ingenting där
hjärtat är tomt
tömt
huvudet är tungt
tungt av
tankar
som väger
femtiomiljonerton
(och ändå väger de inte mer än mig)
det är ett race
ett race om mitt liv
det är ett vad
och den som vinner
vad vinner den?
jag vet inte vem jag är
men jag vet vem jag ska bli
och ni tror inte att jag ser
alla fällor som ni lagt ut framför mig
men jag ser och jag
undviker dem
snyggt
professionellt
och det här racet
ska jag att vinna.




Fri vers av huvudstupa
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 21:45



Bookmark and Share


  Miss Pauline
underbart att läsa, hemskt att förstå.
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa