Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress

Varför stressa?
Vad kan hända om du saktar in?
Ingenting går sönder,
förutom du själv då.

Eventuellt
i bägge fallen.

Men då kvittar det väl då...

eller?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-02 00:01



Bookmark and Share


    Skrivarn
ja man måste kunna ta det lugnt
2008-04-10

    Birgitta Wallgren
Tankvärt!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP