Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GODMORGON ERA JÄVLA PRETTOPOETER, å samtidigt får jag tacka \" s.w \" för att sajtens bildstandard h




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 07:19



Bookmark and Share


    Glittra G
God morgon på dig själv ;)!
2008-04-03

  Maria Zena Viklund
ja och vädret är fantastiskt här i Skövde!
2008-04-02

  Cattastropher
ett stort fuckface till morgontjat på dig !!!
hare en så jävla bra dag du bara orkar
härligt att höra från dig för helvetes bövlar ;-D
och tack för fan att du ordnade te sajjten!!!
2008-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Väderleksmässigt är den inte underbar ännu. I alla fall inte i Gävle.
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#