Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silence through war

det bränner i halsen men jag vet inte
vad det är som brinner
om det är mina tankar
igen
som slår sönder mig inifrån när
något glider ner
(alldeles för lätt)
eller om det är maten som
frätit sönder strupen
lämnat stora öppna sår
där allt svart hat bara
strömmar ut
eller om det är demonen som ropar
MER MER MER!
eller om det är det lilla barnet
som skriker gråter
viskar till himmelen
jag vill inte leka mer.




Fri vers av huvudstupa
Läst 175 gånger
Publicerad 2008-04-02 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa