Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillvarons frontalkrock

       

 

                                              Tvära kast

                                                och du

                                                pendlar

                        

 

                          från den ena

                                                        ytterligheten

                          till den andra

 

                                vill förena

                                               föra samman

 

 

                                                vem

                                                tror

                                                du

                                                att

                                                du

 

                                               lurar

 

                                                

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-02 15:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ian Curtis blev 23 år efter att ha försökt.
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter