Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pledge...me

Ok skor
börja gå
för det är lite sent
att hissa upp varningsflaggan
och jag som redan levt en liten evighet
har inte ens tid att finna mod
men jag borde inte vara här
för det blir bara
en himla massa inget med dig
medan jag ljuger för dig
om alldagliga saker som att allting är bra
och att dagen har varit lugn
med noppade ögonbryn
tittar jag på dig
i smyg
underifrån luggen
och inbillar mig att jag tillhör världen

ska bara
blunda
tills du
slutat
se gudomlig ut




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-02 17:27



Bookmark and Share


    söötsnö
jättebra text!
fastnade för början
den var väldigt egen
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira