Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fula ankungen



15 år, (jag var väl 17)

slängig kropp, tandställning

stor näsa och

envis som döden



Men jag ville ju inte

Du var ju ful, för fan

Även om inte jag sa det så

Borde du fattat mitt ointresse….

TJAT pära…


Såg dej häromåret

En dam

Med kurvor så man kan smälla av

Ett leende som smälter smöret i kylskåpet

Kroppen som en fotomodell


Skulle säkert ångrat mej…

Om inte envisheten, finns kvar…

Fy fasen…




Fri vers av LassO
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 00:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv fick jag aldrig några erbjudanden när jag var i den åldern (heller).
2008-04-03

    *Zenobia*
ja fy fasen! så envishet kan se ut efter ett antal år....
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO