Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maj

Maj det är min månad
då slår min klocka slag
då blir jag, sägs det äldre..
just på en enda dag
men åldern är som mycket
det blir vad man gör det till
trots att somliga blir äldre
kan de aldrig sitta still
men en sak det har jag funnit
att barn jag är till Gud..
Han rör vid mig så varsamt
och andas på min hud..
Han bär mig i sin mantel
när jag ej orkar mer..
Han hör ju mina böner
och till mitt hjärta ser...




Fri vers av palle
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-02 22:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2008-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag en juni-sune.
1 juni, närmare bestämt.
\"Jag är 1 juni\", sade jag när jag var liten. Innan jag fått ordning på det grammatiska.

Ja du, polare Palle, vi blir äldre men tiden, och framför allt Gud, är på vår sida.
En dag flyttar vi hem till härlighetens himmel!
2008-04-03

  Elaine.S VIP
En visshet att vila i
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle