Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källsprång

Under lagren av all smärta
skymtar jag din trötta blick
önskar nu så mycket för dig
men du fortsatte och gick
hoppas längtan bär dig längre
bortom stock och över sten
landa där i ljuvlig vila
omringad av nåd och himmelskt sken
Det finns en källa under lagren
den källan livets vatten bär
den vill fylla dig till bredden
och bära alla dagar här..
den kan bli i dig en källa
som sitt eget flöde har
och som gör att äkta Glädje
i ditt hjärta stannar kvar..




Fri vers av palle
Läst 311 gånger
Publicerad 2008-04-02 22:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart vackert skrivet
2008-04-05

  Larz Gustafsson VIP
\"Det finns en källa under lagren\"

Och det är inte \"lager\" (som engelsmännen säger), utan mycket starkare varor.

Fint skrivet, Pallermo!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle