Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iken...


Erotikens

Många diken

Där du trampar över liken

Efter du gjort dem så besviken

Eller bara sviken

Med din andra, vän i viken



Men, nu får du kicken

Inte mer av, denna picken

Smaka av, det sura, drick en

Och se hur, du blir i skick sen

När du av ditt egna fick en…

släng av sleven...




Fri vers av LassO
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 00:11



Bookmark and Share


  genni VIP
..what comes around,goes around..
2008-04-03

  Fånga dagen
jag vet inte hur man ska tolka den här texten ?
???
Eller så är jag bara kvinna
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO