Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minimalt utdrag från en sex sidor lång dikt..\"en hönas brända fjädrar i en rymdraket av nöd\"


socialstyrelsen uppmuntrar

rökning får din kuk att blomstra
jag säger det igen
så ni förstår att jag menar allvar
kuken får din tobak att brinna




Fri vers av iderik
Läst 372 gånger
Publicerad 2008-04-02 23:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en lapp på en anslagstavla.
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

iderik