Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under molnens vingar

alla fikapengar ligger orörda
i min plånbok
de har legat där länge nu
& jag har börjat inse

att utan dina andetag
är jag inget mer än
ihålig

molnen har skiftat från
rosa till
smutsgrå
& jag har börjat bita
på naglarna igen

(jag tänker allt
för ofta
på tiden för länge
sedan
)





Fri vers av lillapoeten
Läst 995 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-03 15:52



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
du skriver helt galet bra ^^
2008-05-20

  ettjag
AJ! vardagliga liknelser som säger så mycket
om tomhet
kärlek
saknad

åh, superbra!!
APPLÅDER
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel