Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg gör ont det värker!


Förändringens tomhet.

Sitter helt tom framför tidningen.

Vad är viktigt i mitt liv, tankarna letar en slutsats.

Olyckor kan drabba vem som helst av oss, nu drabbade den dej.

Annonsen med fåglarna och en underbar avskedsvers, så fint.

Men jag ville hellre att du fortfarande fanns här, hos dina närmaste.

Tårarna rinner över, jag/vi måste låta sorgen ta den tid den behöver.

För alltid kommer du att finnas i våra minnen av de ljusa åren i livet.

Helt plötsligt måste jag le åt ett minne av dej, du brukade sjunga;

Jolly, Jolly bob var en glad sjöman, han var född i Aberdeen.

Hej då från en vän!




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 668 gånger
Publicerad 2008-04-03 19:43



Bookmark and Share


    Oprofessionell
ett vackert avslut, man märker i texten att denna person var någon du tyckte om, och det är så man ska förmedla. vackert.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP