Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och fullmånen ska blända oss båda...

 

Jag är måne

Du

du är sol

gryningsljus och värme

en sommardag vacker

 

andas liv

 

vill du

 

stiga högt och hett på min himmel

och njutbart varsamt vilsamt

sjunka ner

i mitt öppna salta hav

 

i skymningsglädje

himmel röd 

 

och i mörkret

ska vi  lysa

som en

nytänd oupptäckt stjärna

 

jag är ebb

 

jag är flod

 

mellan ny och nedan

vill jag rusa

i ditt blod

i natten ska jag vara

uppenbar och klar

 

en återspegling

av det ljus

du gav

 

 

fullmånens magi

ska blända oss båda

 

 

och dansa mig som din

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-05 18:51



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Underbart är kärlekens språk som här! Härligt skrivet!
mvh
Per
2008-04-26

  Gunilla VIP
Lyskraft
där den är
som starkast!
Finstämd dikt.
2008-04-06

  Elaine.S VIP
Helt enkelt ljuvlig framställning .
2008-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Vackra metaforer!
2008-04-05

  Lyckohäxan Enediel
Vackert skrivet!
2008-04-05

  Leif Furstedt
Här rör du dig vackert mellan ljus och stjärnor.
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter