Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...säger mer än tusen ord


En blick



Bara jag vet vad du tänker
vad leendet du ger mig väcker
känner bara jag och du

Mike, du är det vackraste på jorden
på himlen och i mina drömmar
tänker jag ofta på de vackra orden

Det du säger med ett ögonkast
är värt all vardag, leda och tristess
det du väcker med en kyss
är värt all den längtan jag kände nyss

För mig finns ingen annan
för mig finns bara du som ger mig luft att andas
som ger mig lust att skratta, leva och vara här

Du är allt på jorden, på himlen och i mina drömmar
säger du alla de vackra orden och det
är det som ger mig kraft att skratta, leva och vara kär




Fri vers av Malin Rapp
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-06-14 11:11



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Härligt
2005-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp