Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

städdags.

det är kaos i rummet
kaos i själen
kaos i hjärtat
och i huvudet
även om det kanske inte är något nytt.



jag borde städa ut
flytta bort
putsa rent


göra plats
byta ut
flytta om


men armarna tycks inte vilja fungera
kroppen strejkar
och blundar
inför kaoset
som samlats i varje liten vrå
utav mig själv



det är kaos inuti
men undrar om det kan kallas nytt




Övriga genrer av fröken brun
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken brun