Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ynka millimeter närmare mig.

det är inte som att
du kommer dyka upp imorgon
hålla om mig
så som bara du kan


det spelar ingen roll
om jag saknar dig
tänker på dig
gråter för dig


inget
kommer föra dig
en ynka millimeter närmare mig



men gud
vad jag skulle vilja att det var så


bara få höra din röst
känna dina hjärtslag
under det tunna tröjtyget
dra in din doft


bara känna att allt är bra
att ingenting
har förändrats




Övriga genrer av fröken brun
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, man känner verkligen längtan.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

fröken brun