.. inte för inte man stod där gapandes som 5åring.. :)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. inte för inte man stod där gapandes som 5åring.. :)


Norrsken

 

 

längtandes

var felfödd

så fel

 

resan började

i leken

 

sverige

långt

för norrlänning

 

norrskens svep

slöjar dold fägring

hägring

 

manar inre

urljus

 

 

"Autobahn to hell"

 

 

 

(.. och jag vet och jag ler.. än en gång)

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-04-03 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri