Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. berätta för mig när resan är målet.. så möts vi..


Destination

 

 

för om

du var fel

som jag

så vänd åter

 

möt halvvägs

ett hej

på vägen

av vilset sök

 

Lyckosök

 

mot mål

 

(Livsmöte)

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-04-03 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri