Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör tonerna viska

Lyssna
de bjuder dig till dans

Göm tårarna
glöm de
bara för en kort sekund
och låt rösten dig bära

Hör tonerna viska
ditt inre som talar
gör dig påmind
om att livet måste få en paus
att andas
för att åter kunna ge
dig vad du i ditt inre söker




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 23:06



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker poesi med en sökandens anklang...ett dansande ordbruk som behagar trots det melankoniska innehållet...
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson