Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mycket Clontarf, Scorpions och Danneman, spontana ord utan mening ...


Fjärran

ett nytt land

en ny övergiven strand

inga minnen kvar, ingen känsla

fången, jag hålls kvar

tonerna ekar tomt

var är ditt leende?

 

musiken spelar utan melodi

ett steg i sanden,

ingen där som ser mina steg,

ingen kan höra

felande rim

vem hör min dikt?

 

resan har inget mål

stigen leder bort

inte hem

livet är kort

en evighet är ingen tid

hur långt bort?




Fri vers av Vilseman
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-04 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek