Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha lyssnat på Foo Fighters "Everlong" allt för många gånger ...


Utan slut

Låt det vara så här för alltid

låt oss fångas

hållas i en tyst minut

låt sedan tiden frysa


när du ser på mig

ler mot mig

får mig

är mig


sluta aldrig




Fri vers av Vilseman
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-27 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek