Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ok, det här börjar bli lite löjligt! Har en Gudinnepoet som skriver otroligt bra. Det här är hennes text i princip obearbetad. Kommentera bra så jag kan övertyga henne att börja skriva här! Åter med tillstånd.


Sju år

Sju års gemensamt liv...
För sex med en annan.

Rosor fick jag på Alla Hjärtans Dag
och blev glad som fan.
Han hade sex med en annan.

Jag fick blommor på vår sjuårsdag i Januari.
Han satte på en annan.

Han var snäll mot mig, lagade matlådor till mig
som jag kunde ha med mig till jobbet...
Och låg med en annan.

Han låg med mig samtidigt
som han låg med en annan...

Kan ni förstå?




Fri vers av Vilseman
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-06 01:04



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Svidande ord om utsatthet. Jag läser, och blir upprörd i mitt innersta. Börjar bli riktigt förbannad! Fattas bara att den jäveln (f´låt) kommer hem med smitta också.
En skildring ur många kvinnors liv! Berörande i allra högsta grad.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek