Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ok, en dikt på engelska, ledsen för det ... men när något sånt här kommer ur mig på några sekunder så måste jag skriva ner det oavsett språk.


Faith

the rose is not false
it will not deceive
it stands by its ground
through frost and through snow

it may not be seen
eternal it seems
but trust in the rose
it always returns
as final as time

it makes you believe!




Fri vers av Vilseman
Läst 405 gånger
Publicerad 2009-09-22 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek