Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om kärlek

skriver under nattstjärnor

en saga om kärlek

skriver om magi som andas

en oförklarig känsla utan ord

skriver under stjärnorna

om att plocka ner dem till dig

och lägga de
intill ditt hjärta

 

en saga

om kärlek

är min önskan till dig

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 1148 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-28 23:24



Bookmark and Share


  Glensan
Som en magisk saga
om kärleken
2009-07-15

  Cosmic Johanna
Din önskan tar jag emot,

och ser hur dikten öppnar upp sagor omkring i landskapet...

här på poeter....

applåder!
2009-02-23

  berxper
En väldigt vacker dikt!
Den är verkligen värd sin stjärna.
Grattis!
2008-10-04

  Vilseman
Helt överrumplad av denna. Jag var skör redan innan jag läste den men ger nu upp helt för denna önskan: "en saga om kärlek är min önskan till dig" är nu lagd överst i min citatlåda. Oerhört bra skrivet!
2008-10-03

  Lejonhjärtas poesi
En innerligt vacker kärlekssaga väl värd stjärnan!
2008-10-02

  Havsbris
En saga själv din
poem, dina eleganta
ord och önskning!1

Önskar jag dig samma,
och att önska lycka,
paradiset till den vi älskar
är kärlekens mening,
kärlekens personifierad!!!

Så öm och ödmjuk du
skriver, man känner
värmen och även tårar,
men, inte vet jag, om lyckan
eller längtan...

Dina verser berör mig
djupt!! TACK! Kram ;o)

grattis för gulds stjärna
så värd du är vännen!!
2008-10-02

  devilsangel
gillar denna enormt mycket, mjukt, varmt och magiskt...som en riktig kärlekssaga berör du hjärtat...
2008-10-01

    tramp
Gillar denna saga ! suggestiv stil med ett stort stänk av magi
Plocka ner stjärnor har jag drömt om att göra
Skulle vilja hålla karla vagnen i min hand…
Men sätta tillbaka den…tomt utan !

Applåd !
2008-09-29

  Lena K Nilsson VIP
Ja, det var vackert skrivet!
2008-09-29

  Sladjana Zubcevic
"en saga

om kärlek

är min önskan till dig"
Så vackert skrivet.
2008-09-28

  friheten
jättfin L!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz