Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmmm...


Det högsta värdet

Du förtjänar allt jag inte kan ge

Den ljuvaste tonen
som aldrig tar slut
och fyller hela dig

Den mjukaste kanten
på molnet
onåbart i skyn

Stjärnans ljus
när den besegrar
nattmörkret

Den vackraste dagen
någon har sett
i helvetet

De vackraste dansarna
när de lösgör sig
från filmduken

Den sötaste berusning
från vinet
som inte kan berusa

Lovorden som klingar
från folket
som aldrig har sagt

Den bästa dagen
som ger dig glädje
när tiden tagit slut

Du förtjänar mer än mig




Fri vers av Vilseman
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek